Hoe voeg ik mijn voorlopleiding toe op Studielink?

In principe worden alle Nederlandse vooropleidingen automatisch via DUO in Studielink gezet. Controleer dus eerst of dit bij jou ook het geval is. Staat je vooropleiding er niet tussen, dan kun je hem op onderstaande wijze zelf toevoegen. Je moet dan wel een kopie diploma en cijferlijst opsturen naar Frontoffice Studentenzaken.

Neem de vakken en cijfers over die op je eindcijferlijst staan. Heb je nog geen vooropleiding toegevoegd volg dan de volgende stappen:

  1. Selecteer de button <Vooropleiding toevoegen> zichtbaar onder <Mijn To Do lijst> of de link <Vooropleiding toevoegen> zichtbaar bij <Mijn vooropleidingen>.
  2. Vul je vooropleidinggegevens en detailgegevens van je vooropleiding in.
  3. Vul nu je vakken in en indien bekend, de behaalde resultaten. Neem de vakken en cijfers over die op je eindcijferlijst staan.
  4. Bevestig de gegevens.

Had je je vooropleiding al toegevoegd zonder vakken en cijfers dan kun je als volgt deze aanvullende gegevens toevoegen:

  1. Ga naar <Mijn vooropleidingen>.
  2. Selecteer de vooropleiding waarbij je de vakken en cijfers wilt toevoegen.
  3. Vul onderaan het formulier <Wijzigen vooropleiding> je vakken in en het resultaat indien dit bekend is.
  4. Bevestig de gegevens.

Let op: Het cijfer van je profielwerkstuk kan/wordt niet in Studielink geregistreerd. Het profielwerkstuk komt dan ook niet voor in het overzicht met de te selecteren vakken. Daarnaast kan het combinatiecijfer ook niet los worden ingevuld.